Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 1975 ο Άρης γιόρτασε τα 60α γενέθλια του με κάθε επισημότητα, διοργανώνοντας μια εκδήλωση στον κινηματογράφο Παλλάς.

 Η εκδήλωση που έγινε από τη διοίκηση του Νίκου Καμπάνη είχε ως σκοπό να βραβεύσει τους ανθρώπους που έστησαν τα θεμέλια του συλλόγου και υπήρξε πέρα για πέρα λαμπρή. Φίλοι, παράγοντες, παλιοί αθλητές που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους, παρέλασαν μπροστά από το κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα και βραβεύτηκαν από τον Καμπάνη, ενθυμούμενοι σπάνιες κιτιρνόμαυρες στιγμές!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ,ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ https://aris.re/

Η τελετή ξεκίνησε με ομιλία του Τάκη Χασήρ, ο οποίος διάβασε το κείμενο που έχει γράψει για την ίδρυση του συλλόγου. Τον λόγο έλαβε κατόπιν ο Νϊκος Καμπάνης, ενώ εν συνεχεία μίλησαν διάφορα από τα ιδρυτικά στελέχη που βρίσκονταν εν ζωή εκείνη την εποχή.

Μετά τις ομιλίες απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους εξής: Νομάρχης Θεσσαλονίκης Μυλονογιάννης, Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παπαδόπουλος, διοικητής του ΓΣΣ Κρητικός, οι διατελέσαντες πρόεδροι του Άρη Γ.Χατζηαντωνίου, Κ.Βικελίδης, Α.Γιοβανάκης, Γ.Γρηγοριάδης, Ν.Καμπάνης, οι παράγοντες Κ.Κασούρης, Δ.Σουλιάδης, Α.Αγοραστός, Γ.Σκλαβούνος, Ν.Κατράντζος, Δ.Οπλοποιός, Π.Κοσματόπουλος, Δ.Γακόπουλος, Ν.Αγγελάκης, Δ.Καλτέκης, Λ.Ποζάνης, Α.Αναστασίου, Φ.Ματθαίου, Α.Γούσιος, Κλ.Βικελίδης, Σ.Μπουσβάρος, Π.Βασιλάκος, Κοσμά Κατερίνα, Μ.Γαλούπη, Αχ.Ράσογλου, Σ.Υψηλάντης, Σάββας Σβώλος.

Απουσίαζαν οι κληθέντες να λάβουν διακριτικά: Υπουργός Β.Ε. Μάρτης, Γ.Γραμματέας, ΥΒΕ Μαρινάκης, τέως πρόεδρος Μ.Χατζηγεωργίου, αντιστράτηγος Γκράτσιος, Ε.Ηλιάδης, Ιωαννίδης, Πετρίδης, Νόσοβιτς, Φ.Μαυρόπουλος, Ν. Καζαντζής.

Η τιμητική πλακέτα που δόθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 1975 στους τιμηθέντες. Η συγκεκριμένη είναι του Λεωνίδα Ποζάνη

Η είσοδος στον κινηματογράφο ήταν ελεύθερη και ο χώρος γέμισε από απλούς φίλαθλους που χειροκρότησαν τους τιμώμενους. Η εκδήλωση ήταν μια από τις αρκετές προγραμματισμένες για τους εορτασμούς των 60 χρόνων.

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

oiassoitouareos.gr © 2021. Created by Web-mate.