Το καλοκαίρι του 1978 ο Άρης ψάχνει για έναν τερματοφύλακα να πλαισιώσει τον Στέλιο Παπαφλωράτο, αφού οι Γάκης και Τολούδης είχαν αποχωρήσει από την ομάδα. Στα αυτιά των ανθρώπων των κιτρίνων είχαν φτάσει ειδήσεις για έναν ικανότατο τερματοφύλακα από τη μεγαλόνησο Κύπρο.

ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ https://www.aris.re/index.php

Πρόκειται για τον εικοσιεξάχρονο καταξιωμένο τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Παντζιαρά, παίκτη που το 1977 είχε ανακηρυχθεί ο καλύτερος Κύπριος ποδοσφαιριστής.

Η αλήθεια είναι πως ο Άρης είχε φτάσει δεύτερος στην Κύπρο. Πρώτοι είχαν πάει να δούνε τον Κύπριο άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αλλά εκτίμησαν λάθος τις ικανότητες του παίκτη. Έτσι ο Άρης με καλύτερη προσφορά απέκτησε την υπογραφή του και τον έκανε μέλος της ομάδας του!

O Γιώργος πέρασε τις “πύλες” του Χαριλάου την 1η Αυγούστου 1978.

Σύντομα απέδειξε πως άξιζε με το παραπάνω τα λεφτά του. Γρήγορα έγινε βασικός στην ομάδα και έδειξε τα σπουδαία του προσόντα. Τρομερά αντανακλαστικά, ικανότητα στις αποκρούσεις πέναλτυ και σταθερή απόδοση τον καθιέρωσαν στην ενδεκάδα για τα επόμενα χρόνια. Ο Άρης απέκτησε έναν ακόμη ικανό τερματοφύλακα, που μαζί με τον Στέλιο Παπαφλωράτο κάλυψαν ισάξια και με μεγάλη επιτυχία την εστία του σπουδαίου Άρη εκείνης της εποχής.

Ο Γιώργος Παντζιαράς έμεινε στην ομάδα μέχρι το 1984, παίζοντας σε 140 αγώνες όλων των διοργανώσεων.