Ο Άρης ήταν μια χιονοστιβάδα που παρέσυρε στο διάβα της τον Ηρακλή, αλλά ο δεύτερος ήταν αυτός που έφυγε με την πρόκριση για τους 16 του κυπέλλου Ελλάδος από το Χαριλάου στις 4 Απριλίου 1984.

ΑΡΗΣ -ΗΡΑΚΛΗΣ 4-1

4-4-1984

Γήπεδο Χαριλάου Θεσσαλονίκης

Οι κίτρινοι είχαν χάσει με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Καυτατζόγλειο αλλά παρά το βαρύ εις βάρος τους σκορ, κόντεψαν να πάρουν αυτοί την πρόκριση, μπροστά σε ένα φανατισμένο και εκστασιασμένο κοινό τους. Το τελικό 4-1 αδικεί τον Άρη που έχασε πολλές και σπάνιες ευκαιρίες για παραπάνω γκολ.

📸 Το γκολ του Κούη

Ο Άρης είχε μεγάλες ευκαιρίες στο 3′ και στο 5′ να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Γκεοργκίεφ έδειξε την κλάση του. Στο 20′ όμως ο Κούης με χτύπημα φάουλ άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά αργότερα όμως, ο Παπαϊωάννου χτύπησε και αυτός ένα φάουλ. Η μπάλα άλλαξε πορεία στην πλάτη του Ζήνδρου και ο Ηρακλής ισοφάρισε! Στο 31΄ο Έρικσον δεν μπόρεσε πάλι να νικήσει τον Γκεοργκίεφ, αλλά στο 33′ ο Ζήνδρος με σουτ εξιλεώθηκε για το αυτογκόλ του και έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης συνέχισε την πίεση. Στο 55′ ο Κούης έχασε ευκαιρία, ενώ στο 56′ ο Σκούτας ανατράπηκε αλλά δεν δόθηκε πέναλτυ. Ωστόσο στη συνέχεια της φάσης ο Χατζόγλου έγινε τελικός αποδέκτης, σκοράροντας το 3-1.

Στο 68′ ο Κούης με κεφαλιά γράφει το 4-1 και το γήπεδο παίρνει φωτιά! Πολλές μικροευκαιρίες χάνονται από τον Άρη που δεν σκοράρει όμως και δυστυχώς η πρόκριση πάει στον Ηρακλή!

Κορυφαίοι από τον Άρη οι Κούης και οι νεαροί Σκούτας, Δρογαλάς και Χατζόγλου.

Η σύνθεση της ομάδας ήταν η εξής: Παντζιαράς, Δρογαλάς, Τζιφόπουλος, Μιχαλήτσος, Σαββίδης, Χατζόγλου, Ζήνδρος, 75’Όλε, Κούης, Έρικσον, Ζελελίδης, Σκούτας, 74’Χατζηαντωνίου

Ηρακλής: Γκεοργκίεφ, Μαυρίδης, Ορφανίδης, Φοιρός, Ξανθόπουλος, Κωφίδης, Ζήφκας, Παπαϊωάννου, Μιτόσεβιτς, 46’Περγαμηνός, Παπαδόπουλος, 81’Χατζηπαναγής, Αδάμου

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ https://aris.re/index.php

Δείτε τα γκολ του αγώνος 📺

oiassoitouareos.gr © 2021. Created by Web-mate.