Στις 17 Αυγούστου 1993 ο κάθε Αρειανός αισθάνεται πλέον περισσότερο υπερήφανος για το γήπεδο που στεγάζει την ομάδα της καρδιάς του! Μετά από σχεδόν ογδόντα χρόνια ύπαρξης, ο Άρης αποκτάει τη δυνατότητα νυχτερινού αγώνα στο σπίτι του, χάρη στην ηλεκτροφώτιση του γηπέδου Χαριλάου!

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΓΛΟΥ,ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ https://aris.re/


Το παρθενικό άναμμα των προβολέων γίνεται πριν από φιλικό παιχνίδι εναντίον του Ηρακλή και το γεγονός χειροκροτείται από τους 12.000 περίπου οπαδούς που βρίσκονται στις κερκίδες! Τον διακόπτη ανεβάζει ο τέως υφυπουργός Αθλητισμού, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά… λαμπερό!

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλός,βουλευτής τότε Θεσσαλονίκης, ανοίγει το διακόπτη για την ηλεκρτροφώτιση του γηπέδου μας.


Γιια την ιστορία, ο Άρης κέρδισε στο συγκεκριμένο φιλικό με γκολ του Λόντσαρ, εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή, την εποχή των νυχτερινών αγώνων που θα μπούνε σύντομα στην καθημερινότητα του Αρειανού φιλάθλου. Λίγες μέρες αργότερα θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό και πάλι σε νυχτερινό ματς, ενώ την επόμενη χρονιά ακολουθούν βραδινά παιχνίδια για το κύπελλο Ουέφα εναντίον της Χαποέλ Μπιρ Σέεβα και της Κατοβίτσε αλλά και για το πρωτάθλημα της Ελλάδας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ?

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ