Στις 31 Μαρτίου 1996 ο 🌑 Άρης διέλυσε μετά από εκπληκτική εμφάνιση την Λάρισα των πολλών προβλημάτων με 6-0, σπρώχνοντας την προς τον υποβιβασμό.

📸 Ο Μαυρογενίδης σκοράρει

Οι κίτρινοι παίζοντας με πάθος και δύναμη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα δεν άφησαν στους αντιπάλους τους περιθώρια ελπίδας. Οι γηπεδούχοι είχαν απόλυτη αποτελεσματικότητα στον επιθετικό τομέα αλλά και πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας σ’ όλο το γήπεδο. Η σταθερότητα της αμυντικής γραμμής δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Καρκαμάνη που σχεδόν δεν χρειάστηκε να επέμβει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Μόλις στο 9′ σε μια μακρινή μπαλιά του Λεκμπέλο, ο γρήγορος Κούβαλης πρόλαβε τον Μιχαήλ και πάσαρε στον αμαρκάριστο Μαυρογενίδη που πλάσαρε εύκολα κάνοντας το 1-0.

Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων άργησε να έρθει αν και οι Πανόπουλος (22), Σιμιόνοβιτς (44) και Μητσιμπόνας είχαν κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουν. Ήταν πάλι δημιουργός ο Κούβαλης που έβγαλε θαυμάσια σέντρα (58) στο κεφάλι του Μιλόγιεβιτς και αυτός με ψύχραιμη κεφαλιά έκανε το 2-0.

Το 3-0 έγινε στο 67 όταν ο Μιλόγιεβιτς πάσαρε στον Πανόπουλο και αυτός έστειλε ένα κεραυνό που άφησε άναυδο τον Μιχαήλ. Μια ευκαιρία είχε η Λάρισα πριν το 4-0, όταν ο Νεμπεγλέρας μόνος με τον Καρκαμάνη ηττήθηκε από τον διεθνή γκολκήπερ των κιτρίνων.

Μια ανατροπή του Πανόπουλου στο 75 από τον Μητσιμπόνα έδωσε την ευκαιρία στον Σιμόνοβιτς να κάνει το 4-0 μ’ εύστοχη εκτέλεση του πέναλτυ που καταλόγισε ο διαιτητής Ψυχομάνης.

Ο χορός των γκολ στο Χαριλάου έκλεισε στο 85 και 90 μ’ εκτελεστή τον Μιλόγιεβιτς που στην πρώτη περίπτωση εκμεταλλεύθηκε θαυμάσια σέντρα του Μαυρογενίδη και με κοντινή κεφαλιά σκόραρε ενώ στο 90 έπαιξε το 1-2 με τον Πανόπουλο πριν στείλει τη μπάλα στα δίκτυα μετά την αποτυχία του Μιχαήλ να πιάσει την μπάλα σε σέντρα σουτ του Πανόπουλου.

Η συνθεση των νικητών ήταν η εξής: Καρκαμάνης, Μητσόπουλος, Ποζαπαλίδης, Μαυρογενίδης, Κούβαλης (80 Λουμπούκης), Λεκμπέλο, Κωφίδης, Μιλόγιεβιτς, Πανόπουλος, Σιμόνοβιτς, Δαλκίδης (55 Τουντζιάρης).

πηγή άρθρου: Ψηφιακή έκδοση της Μακεδονίας

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ https://www.aris.re/

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ 📺

oiassoitouareos.gr © 2020. Created by Web-mate.