Ο Άγγελος Βασιλειάδης είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς στην ιστορία του Άρεως. Συνέδεσε άρρηκτα το όνομα του με την κατάκτηση του τρίτου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 1945-46, όταν με δικά του γκολ ο Άρης θα πάρει  βαθμούς και νίκες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Χαρακτηριστικό της καριέρας του είναι ότι ξεκίνησε ως τερματοφύλακας, μάλιστα στον Άρη έχει παίξει δύο φορές στη θέση αυτή, εξυπηρετώντας ανάγκες της ομάδας.

Ψηλός, αλτικός, άσσος στις κεφαλιές, σέντερ φορ που είχε το γκολ, αρκετά ομαδικός και συνεργάσιμος με τους συμπαίκτες του.

Στο τέλος του 1948, η οικογένεια του ποδοσφαιριστή μετακομίζει στην Αθήνα, με τους τρεις μεγάλους του κέντρου να δέιχνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση του, με τον Ολυμπιακό να είναι τελικά ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Εκεί θα συνεχίσει τις σπουδαίες εμφανίσεις, κάνοντας μάλιστα συμμετοχές και στην εθνική ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όταν ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ο Βασιλειάδης, θα ζητήσει να μην αγωνιστεί κατά της παλιάς του ομάδας, αίτημα που θα γίνει δεκτό από την διοίκηση του Ολυμπιακού.

 Αγωνίστηκε 25 φορές, πετυχαίνοντας 16 γκολ.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ