Ο Εδεσσαίος Αντώνης Σαπουντζής, σπουδαίο ταλέντο,ήρθε στην ομάδα μας το 1992, ως  μια από τις πιο ελπιδοφόρες αλλά και δαπανηρές μεταγραφές. Ήταν μεσοεπιθετικός, ιδιαίτερα θεαματικός και με έφεση στο σκοράρισμα.

Ο Γιώργος Φοιρός  θα  αρχίσει να το χρησιμοποιεί σταδιακά, πότε ως αλλαγή, πότε σαν βασικός  και σιγά-σιγά αρχίζει να καθιερώνεται ως ένας νέος παίκτης, πολλά υποσχόμενος, που θα μπορούσε να κάνει μια μεγάλη καριέρα.

Στον Άρη, η φήμη του θα φτάσει στα ύψη  και το όνομά του θα γίνει τραγούδι στα χείλη των Αρειανών χάρη στα ιστορικά γκολ που σημείωνε, με ευκολία είναι αλήθεια, σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Θα είναι παρών στις καλές πορείες της ομάδος στο Πρωτάθλημα, αλλά και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της σεζόν 1994.

Φόρεσε την κίτρινη φανέλα 104 φορές και πέτυχε 19 γκολ.

Το καλοκαίρι του 1995, παρά τη γενική απαίτηση του κόσμου,  θα  φύγει για τον Πανιώνιο, όπου θα έχει σημαντική παρουσία.

Σαν παίκτης ο Σαπουντζής ήταν τεχνίτης αλλά και δυνατός, με ποδοσφαιρικό θράσος, καλά χτυπήματα στα στημένα, σκόρερ και ηγέτης. Όταν ήταν στη μέρα του μπορούσε να πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Είχε βέβαια και στιγμές όπου χανόταν  μέσα στο παιχνίδι , κάνοντας μέτριες εμφανίσεις.

Ο Σαπουντζής ανήκει στις περιπτώσεις εκείνες των παικτών που δεν αξιοποιήθηκαν. όπως θα έπρεπε για την ομάδα μας. Θα μπορούσε να αποδειχτεί ο ηγέτης του Άρεως για πολλά χρόνια.

Παρά τη φυγή του, διατηρεί την επικοινωνία και επαφή  με την ομάδα μας και κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές των Αρειανών.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ