Το Δεκέμβριο του 1989 ο Άρης προχωρεί σε μια σημαντική μεταγραφή. Αποκτά τον διεθνή Πολωνό άσσο Αντρέι Ιβάν,έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό και υψηλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις.
Λίγες μέρες αργότερα την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Γιάτσεκ Γκμοχ,προπονητής που τον γνώριζε καλά από την εθνική Πολωνίας.
Ο Ιβάν ήταν ένας έμπειρος επιθετικός χαφ με σπουδαία καριέρα στην Πολωνία αλλά και στη γερμανική Μπόχουμ.Με την εθνική ομάδα της χώρας του συμμετείχε στα παγκόσμια κύπελλα του 1978 στην Αργεντινή και του 1982 στην Ισπανία. Συνολικά κατέκτησε 3 πρωταθλήματα Πολωνίας, ένα με την Βίσλα και 2 με την Γκόρνικ
Στον Άρη είχε και καλές αλλά και κακές στιγμές.Ήταν ένας ικανός ποδοσφαιριστής με σπουδαία τεχνική,που όμως εξαιτίας της κακής του εξωγηπεδικής ζωής δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα.
Φόρεσε τη φανέλα του Άρη σε 39 παιχνίδια σκοράροντας 2 φορές.