ΒΕΡΟΙΑ-ΑΡΗΣ 0-5
Βέροια,25-6-1972

Ο πληγωμένος Άρης τελείωσε με θρίαμβο στη Βέροια

Παρά τις πολλές και μεγάλες απουσίες που προέκυψαν από το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ,ο Άρης έκλεισε θριαμβευτικά τη χρονιά απέναντι στη Βέροια που υποβιβάζεται στη β΄εθνική κατηγορία.Από τον Άρη έλειπαν λόγω τιμωριών και τραυματισμών οι Συρόπουλος, Αλεξιάδης, Μπαλάφας, Σπυρίδων και Σεμερτζής.

Το 0-1 πέτυχε ο Κόκκορης στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς να σημειωθεί άλλο τέρμα μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

φωτο: Οι τιμωρημένοι παίκτες από τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ στην κερκίδα.


Με την έναρξη του β΄μέρους στο 47′ ο Παπαμιχαήλ με γυριστό σουτ έκανε το 0-2. Στο 51′ και πάλι ο νεαρός Παπαμιχαήλ έκανε το 0-3 μετά από ωραία ατομική προσπάθεια που έκανε ο Κόκκορης.


Ο τελευταίας χτύπησε και πάλι στο 69′ για το 0-4. Το τελικό 0-5 έγραψε με πλασέ μετά από ωραία μπαλιά-τρύπα του Δράμπη, ο Παπαϊωάννου.


Από τον Άρη ξεχώρισαν οι Κόκκορης,Φοιρός και Πάλλας.

Άριστη η διαιτησία του κ. Μακρή.

ΑΡΗΣ

Χρηστίδης, Ασλανίδης, Πάλλας, Φοιρός, Γούναρης, Δράμπης, Κωνσταντινίδης, Κεραμιδάς, Παπαμιχαήλ,( 75′ Τυριακίδης) Παπαϊωάννου, Κόκκορης( 70′ Μιχαηλίδης)


Βέροια

Μπλατσιώτης, Κωνσταντίνου, Τσιρέλας,( 68’Τάντης), Μιχαηλίδης, Κουσουλάκης, Σίμος, Υφαντίδης, Αλεξανδρίδης, (46′ Σλητίδης), Τερζής, Σαββίδης, Λιόλιος

ΣΤΟ 91΄ ΛΕΠΤΟ…

  • Όλος ο οργανισμός ΑΡΗΣ ήταν βαθιά πληγωμένος από όλα όσα έγιναν στα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ(πρωτάθλημα 3-3 και κύπελλο 1-2) και από την βαρύτατη τιμωρία των παικτών του.
  • Ζλατάνος και ο Μίχας ήταν τα εκτελεστικά όργανα που στα δύο ντέρμπι “καθάρισαν” κυριολεκτικά την ομάδα μας.
  • Παρά την πίκρα και τον προβληματισμό,δίπλα στην ομάδα βρέθηκα περίπου δύο χιλιάδες φίλοι του Άρεως,κάνοντας μια μικρή εκδρομή στη γειτονική πόλη της Ημαθίας.
  • Με την νίκη του αυτή ο ΑΡΗΣ τερμάτισε στην τέταρτη θέση με 81 βαθμούς,πίσω από τον πρωταθλητή ΠΑΟ,τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ