Υποχώρηση στη δεύτερη θέση

Αλλαγές στο δυναμικό του συλλόγου

Ο πρωταθλητής Θεσσαλονίκης για την προηγούμενη χρονιά ΑΡΗΣ χάνει τα πρωτεία στην πόλη από τον συμπολίτη ΠΑΟΚ,περιορίζεται στη δεύτερη θέση και στερείται της δυνατότητας να παίξει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

H oμάδα μας απώλεσε μεγάλο μέρος από την επιθετική της ισχύ με την αποχώρηση των Χαλυβόπουλου και Καζαντζή,οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από τους νεαρούς Στεργίου,Παπαγγέλου και τον Φυσεκίδη από την Ξάνθη.

Συνολικά στα δέκα παιχνίδια του πρωταθλήματος ο ΑΡΗΣ σημείωσε 6 νίκες,2 ισοπαλίες και υπέστη 2 ήττες με 19-13 τέρματα.

Για το κύπελλο Ελλάδας ο Άρης νίκησε τον Ηρακλή με 2-1 στην παράταση και  προχώρησε στον επόμενο γύρο.

Στον προημιτελικό οι «Κίτρινοι» ηττήθηκαν εντός έδρας από την ισχυρή τότε Δόξα Δράμας με 1-2, η οποία μάλιστα προηγουμένως είχε αποκλείσει και τον ΠΑΟΚ. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας προηγήθηκε με τον Στεργίου,στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 1-1,ΑΡΗΣ-Μακεδονικός 2-1,ΑΡΗΣ-Π.Ο.Ξ. 3-0,ΑΡΗΣ-Ηρακλής 2-0,ΑΡΗΣ-Απόλλων Καλαμαριάς 3-2

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 2-0,Μακεδονικός-ΑΡΗΣ 3-1,Π.Ο.Ξηροκρήνη-ΑΡΗΣ 2-4,Ηρακλής-ΑΡΗΣ 0-2,Απόλλων Καλ.-ΑΡΗΣ 1-1

ΣΚΟΡΕΡ

Παπαγγέλου 6,Παπουτσόπουλος 5,Λιακόπουλος 2

Βαθμολογία

1.ΠΑΟΚ 29

2.ΑΡΗΣ 24

3.Μακεδονικός 22

4.Π.Ο.Ξ. 17

5.Ηρακλής 16

6.Απόλλων Καλαμαριάς 12

ΡΟΣΤΕΡ

Απόστολος Αστρεινίδης, Κώστας Βελλιάδης, Ηρακλής Γκαντίνας, Απόστολος Γκουραμάνης, Βασίλης Γρηγοριάδης, Γιάννης Γρηγοριάδης, Κώστας Δελάρδας, Γιάννης Δημητριάδης, Κώστας Ευθυμιάδης, Κώστας Ζεϊμπέκης, Κώστας Ηλιόπουλος, Τρύφων Καντιλτζιάδης, Καρυπίδης, Δημήτρης Κέννας, Γιάννης Λιακόπουλος, Ηλίας Ματζίρης, Αλκέτας Παναγούλιας, Νίκος Παπάς, Άγγελος Παπαγγέλου, Στέλιος Παπουτσόπουλος, Λεωνίδας Ποζάνης, Γιάννης Συργιάννης, Στέλιος Σπανός, Στέργιος Στεργίου, Πολυχρόνης Στεργιώτης, Γρηγόρης Φαράντος, Γιάννης Φυσεκίδης, Χρήστος Χατζητάκης

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ