Στο μεταίχμιο των αλλαγών…

Η χρονιά αυτή είναι ουσιαστικά η τελευταία των μεγάλων άσσων που δόξασαν την φανέλα του Άρεως, αγάπησαν το σύλλογο και αγαπήθηκαν από τους φιλάθλους,σφραγίζοντας με την πετυχημένη τους παρουσία μια ολόκληρη εποχή.

Γράφει ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

φωτο: Σπυρίδων,Παπαφλωράτος,Βένος,Φοιρός,Μπαλάφας,Κουμαριάς

Λάζος,Σταυρίδης,Ανανιάδης,Δράμπης,Πάλλας

Στο ρόστερ δεν υπάρχει ο μέγας Αλεξιάδης ,αλλά είναι ακόμα ο Σπυρίδων,ο Ναλμπάντης,ο Παπαϊωάννου,ο Χρηστίδης, όχι όμως σε πρωταγωνιστικό ρόλο.Υπάρχει το νέο αίμα με παίκτες ταλαντούχους που θα αποτελέσουν το κορμό της ομάδας τα επόμενα χρόνια.Παίκτες όπως ο Φοιρός,ο Βένος,ο Κούης,ο Δράμπης,ο Μπαλλής,μαζί με τον “παλιό” Θόδωρο Πάλλα που θα συνδέσει τις δυο γενιές, θα αναλάβουν ευθύνες και θα πάρουν στις πλάτες τους τις τύχες της ομάδας.

Προπονητής αναλαμβάνει ένας νέος άνθρωπος, χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία, ο Βούλγαρος Ντόμπριμιρ Ζέτσεφ. Έχουν αποχωρήσει από την ομάδα ο Γούναρης,ο Κασάπης,ο Καπερνέκας. Νέα πρόσωπα θα είναι ο ομογενής Ισαακίδης, οι ξένοι Μπαρμπόσα(Βραζιλιάνος) και Λιτσάνιν(Σέρβος ),ενώ επαγγελματικό δελτίο υπογράφει ο Γιάννης Τζιφόπουλος.

Η τελική κατάταξη θα είναι στην έκτη θέση με 35 βαθμούς,τρεις λιγότερους από την προνομιούχο τέταρτη θέση που έδινε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Σε διοικητικό επίπεδο, για ένα μικρό μέρος της χρονιάς θα επανέλθει στην προεδρία ο Νίκος Καμπάνης, πολύ γρήγορα όμως θα παραιτηθεί και θα αναλάβει πάλι ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Η ομάδα θα κάνει  μια σχετικά καλή πορεία, έχοντας ως μεγάλο πλεονέκτημα την καλή αμυντική γραμμή και την ισχυρή έδρα όπου θα παραμείνει χωρίς ήττα. Σημαντική αδυναμία θα είναι οι εκτός έδρας αγώνες με μόνο δυο νίκες  σε ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Στο κύπελλο ο ΑΡΗΣ θα φτάσει μέχρι τους προημιτελικούς,θα αποκλειστεί από τον ΠΑΟ,χάνοντας στην Αθήνα με 3-1.

θέση 6η νίκες 13 ισοπαλίες 9   ήττες 8 τέρματα 50-27

Πρόεδρος: Νίκος Καμπάνης,Γιώργος Γρηγοριάδης   Προπονητής : Ντόμπριμιρ Ζέτσεφ

Σκόρερ

Μπαλλής 13 Δράμπης 8 Σταυρίδης 6

Κύπελλο

«64» Καστοριά-ΑΡΗΣ 0-3, «32» Ιωνικός-ΑΡΗΣ 0-2, «16» ΑΡΗΣ-Λάρισα 1-1, «8» ΠΑΟ-ΑΡΗΣ 3-1

Τα αποτελέσματα

Παναιτωλικός-ΑΡΗΣ 2-2,ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 0-0,Πανσερραικός-ΑΡΗΣ 1-1,ΑΡΗΣ-Πιερικός 2-0,ΠΑΣ-ΑΡΗΣ 2-0,ΑΡΗΣ-Καστοριά 5-1,ΑΡΗΣ-Πανιώνιος 1-0,Παναχαική-ΑΡΗΣ 1-1,ΑΡΗΣ-Ολυμπιακός 0-0,ΑΕΚ-ΑΡΗΣ 2-1,ΑΡΗΣ-Ηρακλής 1-0,Ατρόμητος-ΑΡΗΣ 2-1,ΑΡΗΣ-Εθνικός 1-1,ΠΑΟ-ΑΡΗΣ 2-0,Απόλλων-ΑΡΗΣ 0-1

ΑΡΗΣ-Παναιτωλικός 6-1,ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 2-2,ΑΡΗΣ-Πανσερραικός 1-0,Πιερικός-ΑΡΗΣ 1-3,ΑΡΗΣ-ΠΑΣ 4-0,Καστοριά-ΑΡΗΣ 1-0,Πανιώνιος-ΑΡΗΣ 1-0,ΑΡΗΣ-Παναχαική 3-0,Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ 2-1,ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 1-0,Ηρακλής-ΑΡΗΣ 2-2,ΑΡΗΣ-Ατρόμητος 2-0,Εθνικός-ΑΡΗΣ 2-1,ΑΡΗΣ-ΠΑΟ 1-1,ΑΡΗΣ-Απόλλων Αθ. 6-0

Το ρόστερ

Ανανιάδης,Βένος,Γάκης,Δράμπης,Ισαακίδης,Κούης,Κουμαριάς,Λάζος,Λίτσανιν,Μπαλάφας,Μπαλλής,Μπαρμπόσα,Ναλμπάντης,Πάλλας,Παπάζογλου,Παπαιωάννου, Παπαφλωράτος,Σπυρίδων,Σταυρίδης,Τζιφόπουλος,Φοιρός,Χρηστίδης.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ