Ο  Ναλμπάντης, όπως συνέβαινε με τους ποδοσφαιριστές της παλιάς γενιάς, έμεινε στον Άρη έντεκα ολόκληρα χρόνια, από το 1965-1976, μέλος μιας εξαιρετικής ομάδας-παρέας ποδοσφαιριστών.

Ξεκίνησε το 1965, μπαίνοντας κατευθείαν στα «βαθιά», στον αγώνα για το κύπελλο Εκθέσεων κόντρα στην Κολωνία, τον Νοέμβριο του 1965.

Θα καθιερωθεί σύντομα και θα καλύψει με επιτυχία και ζήλο, για πολλά χρόνια, τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. 

Η πορεία του στον Άρη, συμπίπτει με την δημιουργία της σπουδαίας ομάδας που θα είναι συνεχώς στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και που τελικώς θα κατακτήσει το κύπελλο του ΄70.

Ο Ναλμπάντης, στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά και στον τελικό του κυπέλλου θα είναι από τους κορυφαίους παίκτες.

Δυνατός, με ηρωικό και μαχητικό πνεύμα, ο Ναλμπάντης δεν άργησε να γίνει ο αγαπημένος  της κερκίδας. Παίκτης από ατσάλι και πάθος για να παίξει και να προσφέρει στην ομάδα του. Αμυντικός με καλές τοποθετήσεις και δυνατά μαρκαρίσματα, που έβγαινε συχνά μπροστά για να συμμετάσχει στο επιθετικό παιχνίδι.

Στην εθνική ομάδα,  το κατεστημένο της εποχής στέρησε από τον Ναλμπάντη, αλλά και από άλλους μεγάλους παίκτες,  τη δυνατότητα να παίξουν και να προσφέρουν. Κλήθηκε, αλλά συμμετείχε μόνο σε δύο φιλικά παιχνίδια.

Αποχώρησε το 1976, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία καριέρα που τον κατατάσσει ψηλά στη λίστα των κορυφαίων άσσων του Άρεως

Έπαιξε σε 345 αγώνες και σκόραρε 8 φορές.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ