Στον Άρη παίζει για πρώτη φορά τη σεζόν 1986-87. Από την επόμενη χρονιά είναι πάντα μια επιλογή για τον προπονητή της ομάδας. Παίζει  στα χαφ, συνεισφέροντας και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού. 

Ο Μπουγιουκλής θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 1994. Θα κάνει ορισμένες πολύ καλές χρονιές, με αποκορύφωμα την  πολύ καλή σεζον 1993-94. Θα παίξει και στα δύο παιχνίδια με την ισραηλινή Χάποελ Σεβά, ως αρχηγός μάλιστα,  αλλά και σκόρερ της ομάδας τότε.

Το καλοκαίρι του 1994, μετά από μια  μακροχρόνια και ευδόκιμη καριέρα, θα αποχωρήσει για τον Εθνικό. Φόρεσε τη φανέλα του «Θεού του πολέμου»  220 φορές και πέτυχε 13 γκολ.

Ο Μπουγιουκλής, για την εποχή του, ήταν ένας μοντέρνος χαφ. Καλός στα μαρκαρίσματα και κοψίματα, έβγαινε και μπροστά, διαθέτοντας καλό σουτ. Παίκτης που έπαιζε για  την ομάδα και όχι για τον εαυτό του, γι΄αυτό  και ήταν πάντα επιλογή του προπονητή.

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Άρεως. Μετά το τέλος της  καριέρας του υπηρέτησε τον Άρη και από τον ρόλο του προπονητή , όποτε του ζητήθηκε, άλλα κυρίως από το πόστο του υπεύθυνου των ακαδημιών της ομάδος μας.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ