Ο ΑΡΗΣ σε πλήρη σύνθεση
πάνω: Aνανιάδης, Σεμερτζίδης, Παντζιαράς, Μποίκογλου, Παπαφλωράτος, Μόσχος, Αλεξίου
μέση: Koύης, Βένος,Μόκαλης, Μιχαλίτσος, Κάκαλης, Ισαακίδης, Όλε, Μπαλλής
κάτω: Πάλλας,Ρήγας, Δράμπης, Φοιρός, Τζιφόπουλος, Ζελελίδης, Ζελίδης, Ζήνδρος.Ένα εντυπωσιακό, πανδύσκολο και ακατάρριπτο σερί συνεχόμενων νικών του Άρη εντός έδρας, που σταμάτησε στα 25 ματς!

Το ρεκόρ στα εντός έδρας ματς σε μία χρονιά το έχει ο Άρης του Βούλγαρου Αποστόλ Τσατσέφσκι, που την σεζόν 1978-79 ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με το εντυπωσιακό 17 στα 17 στο Χαριλάου!Ρεκόρ μοναδικό τότε, το οποίο επανέλαβε η ΑΕΚ το 1992-93 με τον ίδιο αριθμό αγώνων και δύο φορές αρκετά πιο μετά ο Ολυμπιακός, αλλά με 15 νίκες σε 15 ματς.Tη χρονιά εκείνη η ομάδα μας τερμάτισε τρίτη πίσω από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, καθώς μακριά από το Χαριλάου υπήρξαν αρκετές απώλειες.

Το πιο σωστό βέβαια που πρέπει να υπογραμμιστεί είναι ότι το σερί νικών είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη σεζόν, τον Μάρτιο του 1978 με τις δύο νίκες στα δύο τελευταία ματς του Χαριλάου,συγκεκριμένα με 2-0 τόσο επί του Πανιωνίου όσο και επί της ΑΕΚ.

Συνεχίστηκε μες στη χρονιά με το 17 στα 17 και ολοκληρώθηκε την επόμενη με έξι ακόμα νίκες επί των ΠΑΟΚ, Κορίνθου, Παναχαϊκής, Απόλλων Αθηνών, Καβάλας και Λάρισας, μέχρι τον Ιανουάριο του 1980, όταν ο Άρης έχασε με 0-2 από τον Εθνικό στο Χαριλάου. Συνολικός απολογισμός τερμάτων, 65-11❗️

Το ρεκόρ διευρύνεται ακόμη περισσότερο, στις 28 νίκες, αν υπολογιστεί πως ο Άρης το 1978-79 κέρδισε στην έδρα του και σε τρεις αγώνες Κυπέλλου, με Μακεδονικό, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο❗️

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ