Πλατεία Αριστοτέλους,Πλατεία Άρεως

Πανζουρλισμός στην πλατεία Αριστοτέλους για τα γενέθλια του Άρη από τους φίλους της ομάδας, που έκαναν τη νύχτα μέρα.Ανήμερα των γενεθλίων στις 25 του Μάρτη 2024 όπως είχε προγραμματιστεί και ανακοινωθεί η καρδιά της πόλης έγινε κατακίτρινη για τον ΑΡΗ.

Η ομάδα μας συμπλήρωσε 110 χρόνια ιστορίας, με τον κόσμο να συγκεντρώνεται στην πλατεία Αριστοτέλους  για να γιορτάσει τα γενέθλια του συλλόγου.Εκεί είχε στηθεί μια γιγαντιαία σκηνή,υπήρχε επίσης ένα περίπτερο με φωτογραφίες και κύπελλα,ενώ φτιάχτηκε μπροστά στον κόσμο και ένα γκράφιτι σχετικά. Όλα τα τμήματα βρέθηκαν στην κεντρική σκηνή για την επετειακή εκδήλωση και μοιράστηκαν  σπουδαίες στιγμές με τους φιλάθλους.

Ο κόσμος από νωρίς προσερχόταν στην  πλατεία ενώ όσο προχωρούσε η ώρα ολοένα και σημειωνόταν το αδιαχώρητο.

Ειδικά η ποδοσφαιρική και η μπασκετική ομάδα γνώρισαν την αποθέωση από το συγκεντρωμένο πλήθος και μόλις το ρολόι έδειξε 19:14  επικράτησε κυριολεκτικά χαμός στην πλατεία με εκατοντάδες καπνογόνα και βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.Ο κόσμος τραγουδούσε «χρόνια πολλά,αγάπη μου γλυκιά»,οι εικόνες πραγματικά ήταν μαγικές και ανεπανάληπτες.Ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες ανέβηκαν στη σκηνή και πλήθυναν χαιρετισμούς στους φιλάθλους.Ξεχώρισαν τα συγκινητικά λόγια του Μάντζιου,η υπόσχεση του Φετφατζίδη και “τα ελληνικά” των Ισπανών Κουέστα,Μορόν κ.ά.

Με τον εντυπωσιακό αυτόν τρόπο έκλεισε το εορταστικό διήμερο των εκδηλώσεων που με τόση επιτυχία διοργάνωσε ο Α.Σ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ