Ο Βογδάνου εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Άρη το 1925, σε ηλικία δεκαπέντε ετών. Από την επόμενη κιόλας χρονιά, έπαιξε σε διάφορα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, ενώ την σεζόν 1927-28 συμμετείχε σε μερικά παιχνίδια του πρωταθλήματος Θεσσαλονίκης, πετυχαίνοντας δύο τέρματα. Στην τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, αγωνίστηκε στο ματς εναντίον του Ατρόμητου στις 17 Ιουνίου 1928, το οποίο ο Άρης κέρδισε με 3-1 και κατέκτησε τον τίτλο.

Από την σεζόν 1928-29, ήταν βασικό μέλος της ενδεκάδας των “κίτρινων”.

Αγωνίζεται  ως δεξί εξτρέμ,  δημιουργεί φάσεις, πλαγιοκοπεί, σεντράρει και τροφοδοτεί τα κανόνια του Άρεως , τον Αγγελάκη και τον Κίτσο.

Το 1932 κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή, πετυχαίνοντας πέντε γκολ. Σημαντικότερο εξ αυτών το γκολ της ανατροπής εναντίον του Ολυμπιακού, στις 29 Μαΐου 1932, με το οποίο ο Άρης κέρδισε με 2-1, κατακτώντας τον τίτλο.

Παίζει ως το 1938, αποτελώντας έναν από τους  μακροβιότερους παίκτες στην ιστορία της ομάδος μας. Έπαιξε σε πάνω από 200 αγώνες (επίσημους και φιλικούς) και πέτυχε περίπου 90 γκολ.

Ο Βογδάνου, γνωστός και με το παρατσούκλι «Παππάς», με την πολυετή παρουσία του και τις κατακτήσεις τίτλων, αποτελεί ένα από τα πρώτα, σπουδαία ονόματα που δόξασαν τον Άρη μας.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ