Ο Γιάννης Μιχαλήτσος εντόπισε τον Βαγγέλι και τον ενέταξε στα τμήματα υποδομής της ομάδας. Παρέμεινε στην ομάδα εννέα ολόκληρα χρόνια, παίζοντας με πάθος και αγάπη για τη  φανέλα.

Σε ηλικία 18 χρονών το 2004 ντεμπουτάρει σε ένα ματς με τον Ακράτητο. Παίζει και προσφέρει  είτε ως βασικός είτε ως αναπληρωματικός, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια όρεξη κάθε φορά. Καλύπτει κυρίως τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, αλλά και του αριστερού μπακ και αμυντικού χαφ.

Το απόγειο της καριέρας του στον Άρη είναι επί εποχής Κούπερ, παίζει στα μεγάλα ευρωπαϊκά  ματς αλλά και στο πρωτάθλημα.  Στα δύο ματς με την Ατλέτικο ο Βαγγέλι θα κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Καλείται στην εθνική ομάδα της Αλβανίας, όπου έχει 20  συμμετοχές.

Το 2011  θα του γίνει μια καλή πρόταση από την ουκρανική Τσερνομόρετς όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του. Θα επιστρέψει το 2014 για να βοηθήσει την ομάδα μας στη περιπέτεια που βίωνε.

Παίκτης με πείσμα και ισχυρή θέληση να παίξει και να πετύχει στο ρόλο του, δυνατός και γρήγορος με σωστές τοποθετήσεις, με επιθετικές τάσεις, πάντα έτοιμος να  βοηθήσει, ο Βαγγέλι πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα, γι αυτό και ο κόσμος τον αγάπησε και τον αντάμειβε με το ζεστό χειροκρότημα. Ο ίδιος, όπως πολλές φορές έχει πει, έχει δεθεί με τον Άρη και τον έχει πάντα στην καρδιά του.

Με τη κίτρινη φανέλα έπαιξε σε 143 παιχνίδια.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ