Ο Απόστολος Λιολίδης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους επιθετικούς που φόρεσαν τη φανέλα του Άρεως στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας
Ξεχώριζε για το πάθος, τη μαχητικότητα αλλά και την τεχνική και τα ωραία γκολ που σημείωνε.

Ο 18χρονος Λιολίδης έρχεται το 1995 στον Άρη από την ερασιτεχνική Δόξα Συκεών. Ουσιαστικά θα ξεκινήσει να παίζει βασικός από τη χρονιά της β΄ εθνικής σκοράροντας αρκετά,είναι ένας παίκτης που θα βοηθήσει πολύ στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Η καλύτερη του χρονιά θα είναι 1998-1999,σκόραρε έντεκα φορές και βοήθησε τον Άρη να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τις επόμενες χρονιές η παρουσία και άλλων σπουδαίων επιθετικών θα του στερήσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της ομάδας μας.Η τελευταία του καλή χρονιά θα είναι το 2001-2002,όταν μαζί με τον Άγγελο Χαριστέα θα σηκώσουν το βάρος της επιθετικής γραμμής του Άρεως.

Το 2002 θα κάνει το μεγάλο ευρωπαϊκό άλμα στην καριέρα του.Μένοντας ελεύθερος από τον Άρη θα ενταχθεί στην Αταλάντα.Ο ανταγωνισμός όμως θα είναι μεγάλος και θα δοθεί δανεικός σε ομάδα μικρότερης κατηγορίας.

Ο Λιολίδης ήταν ένας μοντέρνος φορ,έχοντας το ένστικτο του γκολ,καλός με τη μπάλα στα πόδια,δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και πάντα μέσα στις φάσεις.

Με τον Άρη αγωνίστηκε από το 1995-2002, ενώ επέστρεψε για ένα ακόμη χρόνο από τον Γενάρη του 2004 ως τον ίδιο μήνα του 2005.


Έπαιξε σε 197 αγώνες πετυχαίνοντας 54 τέρματα και όλα αυτά μέχρι τα 25 του χρόνια. Υπό άλλες προϋποθέσεις και αν παρέμενε στον Άρη κάνοντας παρόμοιες εμφανίσεις, θα μπορούσε να είχε καταταγεί ανάμεσα στους μεγαλύτερους σκόρερ της ιστορίας της ομάδας μας.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ