Ο Μπάμπης Μουστακίδης αποτελεί ένα παράδειγμα ποδοσφαιριστή που έδινε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δέθηκε αναπόσπαστα με το σύλλογό μας και είναι ιδιαίτερα αγαπητός? σε όλους μας.

Στον Άρη ήρθε το 1985 από τον Πιερικό και έμεινε έξι χρόνια. Κάλυπτε με επιτυχία τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα αλλά ορισμένες φορές έπαιξε και στα χαφ. Αποτελούσε πάντα επιλογή των προπονητών για τη βασική ενδεκάδα και μόνο την τελευταία χρονιά, ένας τραυματισμός θα του κοστίσει τη θέση του βασικού. Το καλοκαίρι του 1991 δε θα ανανεώσει με το σύλλογό μας και θα αποχωρήσει για τον ΟΦΗ.

Πολύ δυνατός αμυντικός, με καλό δεξί πόδι και σωστές μεταβιβάσεις, με ειδικότητα στα μαρκαρίσματα, χωρίς να είναι αντιαθλητικός και με σταθερά καλή απόδοση. Συνήθιζε να ανεβαίνει ταχύτατα όλη την πλευρά του, συμμετέχοντας στο επιθετικό παιχνίδι με σέντρες και σουτ.

Με τη φανέλα του Άρη έπαιξε 187 ματς και πέτυχε 5 γκολ.

Ο Μπάμπης Μουστακίδης, συνώνυμο της δύναμης και της σιδερένιας θέλησης, βρίσκεται στις καρδιές όλων των Αρειανών που τον έχουν ξεχωρίσει και τον αναγνωρίζουν ως ένα μεγάλο Άσσο του Άρεως.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ