ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ 0-1

Νέα Σμύρνη,Αθήνα

29.1.1995

Εκτός έδρας επιτυχία για τον Άρη στη Νέα Σμύρνη

Μια σημαντική νίκη, μετά από άτυχες εμφανίσεις εκτός έδρας, απέσπασε η ομάδα μας που θα τη βοηθήσει να ανεβεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Άρης του Γιώργου Φοιρού,ήταν επιφυλακτικός και πολύ προσεκτικός στο πρώτο μέρος,προσέχοντας κυρίως την άμυνά του.Φάνηκε όμως από την αρχή ότι ο αντίπαλος έχει αδυναμίες και δεν είναι ιδιαίτερα απειλητικός.Στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν αυτή που πήρε τα ηνία του αγώνα,έχοντας στο κέντρο τους έμπειρους και δημιουργικούς Ιβάν, Λεκμπέλο και Κωφίδη.Η παρουσία και δράση αυτών των δύο ανέβασε συνολικά όλη την ομάδα.

Ο Άρης πίεσε,είχε πρώτα δοκάρι με τον Μαυρογενίδη και κατόπιν σκόραρε με τον Μιλόγεβιτς στο 54ο,μετά το λάθος του τερματοφύλακα Αμπαδιωτάκη.

Η νίκη είναι ευεργετική για την ομάδα που μπαίνει στο β΄μισό του πρωταθλήματος με άλλο αέρα,προκειμένου να ανεβεί από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα προς τις πρώτες θέσεις.

Ο Πανιώνιος που είχε στη σύνθεσή του και τις μεταγραφές του Ιανουαρίου(Μουρατίδης,Ντεμολάρι,Βλάχοβιτς), προβλημάτισε και προκάλεσε μάλιστα την οργή των οπαδών του που αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες και τη διοίκηση.Καλύτερη απόδοση είχαν οι «παλιοί» Φύσσας,Κατσιαμπής,ενώ το «αστέρι» της ομάδας,ο Πάντιτς,δεν βοήθησε.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ:Αμπαδιωτάκης,Κούσουλας,Φύσσας(80ό Τζούλης), Κατσιαμπής,Βόκολος,Τόγιας,Μουρατίδης,Ναλιτζής(65ο Φαμέλης),Βλάχοβιτς,Πάντιτς,Ντεμολάρι.

ΑΡΗΣ:Καρκαμάνης,Μαυρογενίδης(75ο Δημητριάδης),Κολτσίδας,Στρατηλάτης,Κωφίδης,Λεκμπέλο,Μιλόγεβιτς,Ιβάν,Μητσόπουλος,Μπουγιουκλής,Τσιαντάκης(76ο Τουντζιάρης).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ