Ο νεαρός Νίκος Χατζηαντωνίου εντάχθηκε στην ομάδα το 1979.Έμεινε πέντε χρόνια, αποτελώντας ένα σημαντικό στέλεχος, ανάμεσα σε σπουδαία ποδοσφαιρικά ονόματα.


Από την πρώτη στιγμή θα πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ θα παίξει το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι εναντίον της Ίπσουιτς, τον Οκτώβριο του 1980.
Στα επόμενα χρόνια, ο Χατζηαντωνίου, είτε ως αλλαγή, είτε ως βασικός σε πολλά παιχνίδια, θα είναι ένας πολύτιμος παίκτης για την επίθεση του Άρεως.Θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο του 1984 για να συνεχίσει στον Απόλλων Καλαμαριάς.


Κλασικός εξτρέμ, απίστευτα ταχύς, “σαν να περπατούσε στον αέρα”,διεισδυτικός, με συνεχή κίνηση και αλλαγή θέσεων, δημιουργούσε φάσεις και ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του. Παρά το ότι ήταν μικροκαμωμένος, ήταν καλός στις κεφαλιές, σκοράροντας και με το κεφάλι.


Ήρεμος άνθρωπος, προσηλωμένος στην μπάλα και στην ομάδα, ιδιαίτερα χρήσιμος στους προπονητές (συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα, π.χ. Βίτσαν, Κράμμερ, Γ εωργιάδης), ιδιαίτερα συμπαθής και στην κερκίδα.


Φόρεσε τη φανέλα του Άρη 125 φορές, πετυχαίνοντας 17 τέρματα.


Ο Νίκος Χατζηαντωνίου, ο αέρινος εξτρέμ, ήταν ένας ταλαντούχος παίκτης που συνέδεσε το όνομά του με την μεγάλη ομάδα του ’80.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ