Στον Άγιαξ, θα υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ το 1997 θα κάνει την πρώτη του συμμετοχή.
Το 1999 θα αναδειχθεί ο πιο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Αίαντα. Την επόμενη σεζόν θα καταφέρει να πετύχει 15 τέρματα και δείχνει σε όλους πως το μέλλον του ανήκει…

Ένας σοβαρός τραυματισμός και ο υψηλός ανταγωνισμός για μια θέση στο κέντρο θα τον αφήσουν πίσω.Το 2002 ήταν ουσιαστικά και η τελευταία του χρονιά στον μεγάλο Ολλανδικό σύλλογο.

Το καλοκαίρι του 2002 ο Άγιαξ αποφασίζει να τον παραχωρήσει δανεικό.Από την πρώτη στιγμή ο Άρης εμφανίζεται και θέλει να τον κάνει δικό του.

Μετά από ένα μίνι θρίλερ, έρχεται στην Ελλάδα και όλοι μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που θα προσφέρει πολλά και θα δείξει ακόμα περισσότερα στη χώρα μας.


Αρχίζει εντυπωσιακά την σεζόν 2002/2003, όταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τότε με αντίπαλο την Παναχαΐκή, είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα.

Στον Άρη πραγματοποίησε μια αρκετά καλή χρονιά, στην οποία αγωνίστηκε 21 φορές για το πρωτάθλημα, σκοράροντας 1 γκολ κόντρα στην Παναχαϊκή, ενώ έκανε ακόμα 9 εμφανίσεις στο Κύπελλο (1 γκολ) και έπαιξε στον χαμένο τελικό με τον ΠΑΟΚ.


Ποιοτικός ποδοσφαιριστής,πολύ καλός στη μεταφορά της μπάλας και στις κάθετες πάσες, από τους καλύτερους που έχουν έρθει στην ομάδα μας στη θέση του δημιουργικού χαφ.


Αν και έκανε μια καλή χρονιά, τελικά ο Άγιαξ αποφασίζει να τον καλέσει πίσω,πριν τον ξαναστείλει δανεικό, αλλά όχι στην Ελλάδα…

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ