Ο Μεσσήνιος Σπύρος Καπερνέκας ήρθε το καλοκαίρι του 1972 από τον Ολυμπιακό για να καλύψει το κενό του τιμωρημένου Αλεξιάδη.

Θα ξεκινήσει μέτρια, αλλά προοδευτικά θα ανεβεί και θα κάνει καλές εμφανίσεις πετυχαίνοντας εννιά γκολ.

Την επόμενη χρονιά με την επάνοδο του Αλεξιάδη θα παίξει κυρίως στα πλάγια της επιθετικής γραμμής, ενώ θα ξεκινήσει η κόντρα με το προπονητή Στάνκοβιτς, κάτι που θα ζημιώσει και τον ίδιο και την ομάδα.

Ο Καπερνέκας είχε σπουδαία χαρακτηριστικά ως επιθετικός.Τεχνική κατάρτιση με πολλές φυσικές δυνάμεις,δυνατό σουτ και αίσθηση του γκολ.

Παροιμιώδες ήταν το πολύ ισχυρό σουτ που διέθετε με την μπάλα να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα από το πόδι του.Παρά το ότι έμεινε μόνο τρία χρόνια στον Άρη, ήταν πολύ δημοφιλής στους φίλους του Άρεως,που μάλιστα είχαν πάρει και το μέρος του στην κόντρα που είχε με τον προπονητή Στάνκοβιτς.

Το καλοκαίρι του 1975 αποχώρησε για να συνεχίσει στο Απόλλωνα Καλαμαριάς.

  Τη φανέλα του Άρεως φόρεσε 65 φορές πετυχαίνοντας 15 γκολ.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


oiassoitouareos.gr © 2025. Created by Web-mate.