Ο Θόδωρος Ζελελίδης ξεχώρισε αμέσως από τους ερασιτέχνες του Άρεως και γρήγορα προωθήθηκε στη μεγάλη ομάδα.Αρχικά με τον Τσίριτς και μετά με τον Τσατσέφσκι θα κάνει τις πρώτες του συμμετοχές.

Τη σεζόν 1979-80 ο Ζελελίδης θα αγωνιστεί σε Ευρώπη και Ελλάδα,είναι ένα νέο μεγάλο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου που το μέλλον του προδιαγράφεται ευοίωνο.

Στα χρόνια που θα έρθουν οι Ζελελίδης θα έχει σχεδόν πάντα «γεμάτες» χρονιές με γκολ και σημαντική παρουσία στους αγώνες της ομάδας.

Το 1984 ο Άρης φέρνει ένα μεγάλο προπονητικό όνομα,τον Τάις Λίμπρεχτς.Αρχικά ο Ζελελίδης θα χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Ολλανδού τεχνικού.Τη δεύτερη σεζόν όμως, προοδευτικά θα παραγκωνιστεί.Προς το τέλος της χρονιάς ο Λίμπρεχτς θα παραιτηθεί και ο Ζελελίδης θα επανέλθει παίζοντας για τελευταία φορά στους ημιτελικούς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακός (Μάιος 1986)

Το καλοκαίρι,μετά από οκτώ χρόνια μεγάλης προσφοράς στο σύλλογο,θα μεταγραφεί στον Ολυμπιακό,όπου θα έχει πολύ σύντομη παρουσία.

Ο Ζελελίδης  ήταν ένας μοντέρνος και πολυσύνθετος επιθετικός,με άριστη τεχνική, δημιουργικός και πάντα έτοιμος για το γκολ. Τον χαρακτήριζε η αντίληψη των φάσεων και η ποδοσφαιρική ευφυΐα  μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Με την κίτρινη φανέλα αγωνίστηκε συνολικά 200 φορές πετυχαίνοντας 42 τέρματα.

 Ο Θόδωρος Ζελελίδης είναι ένας από τους σπουδαιότερους μπαλαδόρους της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ