Ο αρμενικής καταγωγής επιθετικός, Ζαρές Μηνασιάν, έπαιξε στην ομάδα μας  από την σεζόν 1924 μέχρι το καλοκαίρι του 1928.

 Την πρώτη του χρονιά με την φανέλα των “κίτρινων” κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Θεσσαλονίκης, σκοράροντας πέντε τέρματα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Αρχικά είχε κατακριθεί από τους δημοσιογράφους της πόλης για το ότι δεν χρησιμοποιούσε το αριστερό του πόδι, ώσπου έδωσε την απάντησή του με τα δύο γκολ που πέτυχε με το αριστερό του στον φιλικό αγώνα με την αυστριακή Κάπφενμπεργκερ στις 8 Μαΐου 1926, όπου οι “κίτρινοι” κέρδισαν με 5-2.

Από αντίδραση αμέσως μετά τρέχει προς το μέρος των δημοσιογράφων δείχνοντας τους το αριστερό πόδι του.

Στην  τελική φάση του πρώτου πανελλήνιου πρωταθλήματος 1927-28,  ο Μηνασιάν συμμετείχε στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες που έδωσε η ομάδα του, κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

 Ο επιθετικός σκόραρε δύο φορές στον πρώτο αγώνα του Άρη εναντίον του Ατρομήτου όπου οι “κίτρινοι” κέρδισαν με 1-3 στην Αθήνα, στις 24 Μαΐου 1928.

Αυτή ήταν η τελευταία του σεζόν στην ομάδα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναφέρεται και ως αθλητής στίβου, όπως συνέβαινε και με άλλους ποδοσφαιριστές του συλλόγου.

Ο ΑΡΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ